#AmintiriGustoase S1E10 Bogdan Simion despre specificul bucătăriei rome și formatul nunților actuale
Amintiri Gustoase - A podcast by Zaga Brand - Vineri
Categories:
#AmintiriGustoase 00:49 Bogdan Simon ne povestește ce preparate din pește au fost pomenite într-un cântec vechi despre... Miu Haiducul.De asemenea, ne lămurește ce surprize a avut de-a lungul - și de-a latul - poveștii gastrofonice sugestiv intitulată “Fragmente” și îl provoacă pe invitat să intre în detaliile specificului bucătăriei rome și să explice cum s-a trecut de la nunta mobilă, cu care se mergea prin sat, la chermeza de la restaurant pe care o știm astăzi.„100 de ani din rețete” 44:06 Povești care răsfață papile gustative, după ce au pus bazele bucătăriei de astăzi. În fiecare vineri, afli despre un preparat istoric, numai bun de pus acum pe masă. În episodul de azi, despre creveți.