#AmintiriGustoase S1E6 Gábor Emese despre universal mâncărurilor ungurești
Amintiri Gustoase - A podcast by Zaga Brand - Vineri
Categories:
#AmintiriGustoase 00:47 Gábor Emese povestește în ce fel s-au “ardelenizat” mâncărurile ungurești care se gătesc la noi și care este secretul unui gulaș bun într-una dintre cele 270 de variante în care se gătește el. Încercăm să ne dumirim de ce, spre deosebire de restaurantele din Ungaria, unde găsești sute de preparate din carne de gâscă sau rață, noi încă ne limităm la pieptul de pui și, mai ales, de ce ne mulțumim să facem restaurante așa cum dă Dumnezeu să ne iasă.„100 de ani din rețete” 30:27 Povești care răsfață papile gustative, după ce au pus bazele bucătăriei de astăzi. În fiecare vineri, afli despre un preparat istoric, numai bun de pus acum pe masă. În episodul de azi, despre icre.