Adi Hădean, chef: Răbdarea, asta ne mai lipsește de la masa de Crăciun

HURDUcast - A podcast by Marian Hurducaș

Asta ar putea fi începutul unui banc. Doi ardeleni au intrat într-un pod din București…   Ardelenii aștia sunt subsemnatul și Adi Hădean. Nu am idee cum s-ar trermina bancul și și dacă ar fi amuzant, ar fi bine să nu se zică joi că nu vrem să ne prindem abia duminică și să râdem în biserică.    Pe Adi Hădean îl știu de când eram amândoi mai mici. Și la vărsta, și profesional. Ne-am cunoscut în Cluj pentru că eram amândoi bloggeri și mergeam la evenimente și intruniri specifice. Prima interacțiune serioasă am avut-o la Frigăruia Bloggerilor, undeva în jurul lui 2011, când toată comunitatea de onlineri din Cluj s-a adunat pe strada Mihail Kogălniceanu și a pus mână de la mână ca să se realizeze ceva desprins din cartea recordurilor.  Cred că a fost prima și ultima dată când cineva a reușit să ne adune chiar pe toți la un loc și să ne convingă să facem ceva împreună.   Între timp blogul lui a luat amploare din ce în ce mai mare, la fel ca implicarea lui în comunitate și HORECA, până a primit propunerea de a fi Master Chef. Și a fost. Apoi a scos o carte al cărei titlu este 24 de centimetri, și-a pus semnătura pe un restaurant și steet food truck, toate find extrem de apreciate și căutate.  Dacă-l cautați pe Google o să realizați că a făcut intimidant de multe lucruri, nu doar câteva câte am enumerat eu acum, aici.  Are o calmitate aproape proverbială, care face deja parte din identiateta sa și din brandul lui personal. Se încăpățânează să persevereze nu doar profesional, ci și personal. A bifat multe proiecte până acum și nu dă semne că s-ar domoli, nu o face pentru a demostrat cuiva ceva sau pentru a-și demonstra lui că poate, ci, observ eu, pentru că munca e ceva ce-l implinește. Dar nu mai muncește fără cap, nu mai e încăpățânat și egoist cum spune că era în tinerețe.    Valorile lui s-au mai schimbat de-a lungul vremii, familia a devenit lucrul cel mai prețuit și vorbește despre ea ori de câte ori are ocazia. Nu e un personaj comod, care să placă tuturor, dar nici că-i pasă foarte mult. El e bine cu el.   Ce-am făcut noi în interviul ăsta lejer de dinainte de Crăciun e să vorbim, cu grai ardelenesc mai mult decât bucureștean, despre… viață. Valori. Moralitate. Despre ce contează și nu, despre muncă, tradiție, seriozitate și neseriozitate, Crăciun și despre simplitatea lucrurilor pe care le complicăm zi de zi fără să ne dăm seama.    E un interviu literalmente pentru toată lumea.    Ca de obicei, după ascultare, vă reaminteasc că apreciez feedback, mentions în social media și tags în facebook stories sau instastories, subscribe pe Spotify, Anchor.fm și Apple Podcast. Pe Apple Podcast lăsați steluțe și comentarii.