Cea mai mare provocare în offline este cum transmiți mesajul astfel încât să te diferențiezi și să ajungi la publicul țintă: Matei Psatta

În acest episod marca Vizual | Digital discutăm cu Matei Psatta, co-fondator și CMO Blindspot (TPS Engage) - o platformă globală de DOOH (Digital Out of Home).Cu un background de peste 10 ani în advertising, comunicare, PR, digital marketing, și cu numeroase premii pentru campanii publicitare de succes în portofoliul său, Matei împărtășește experiența sa în ceea ce privește comunicarea vizuală. Descoperă în această conversație ce rol joacă mesajele vizuale în comunicarea cu potențialii clienți, sfaturi pentru creșterea vizibilității in-store, provocările întâmpinate de Matei în industrie și ce companii îl inspiră. Dacă ești interesat să afli despre trendurile de peste ocean și cum poți îmbunătăți experiența de cumpărare a consumatorului, acest episod este pentru tine.

Om Podcasten

Podcastul Vizual | Digital aduce conversații interesante despre atuuri digitale în business, alături de invitați cu experiență din companii de Retail, HoReCa și nu numai, pentru a afla care sunt strategiile lor de succes în ceea ce privește digitalizarea, comunicarea vizuală și metodele prin care își atrag clienții cu ajutorul tehnologiei. Strategii de succes? Idei de campanii? Experiențe de cumpărare personalizate? Intuiție? Provocări? Rămâi cu noi și lărgește-ți orizonturile în business.