Vlad Zografi si sunetul fundamental al cărții
Vorbitorincii - A podcast by Catalin Striblea&Radu Paraschivescu
Categories:
Prieteni, Vlad Zografi este invitatul acestui episod. ”Una dintre inteligențele noastre cele mai pătrunzătoare” cum a spus Radu, fizician cu doctorat la Paris, dramaturg, prozator și traducător. A fost o discuție încântătoare și credem că o să vă placă. Altfel, avem povești cu ciocolată, preferata lui Radu, avioane de jucărie, ce-am mai făcut de la ultima noastră întâlnire și avem cuvinte de recunoștință pentru sprijinul pe care ni-l acordați, vă spunem noutățile de pe vorbitorincii.ro și avem și suficiente motive de îngrijorare după ultimele întâmplări din societatea noastră. Cărțile nu lipsesc și încheiem cu fotbal și mâncare. Vizionare plăcută! Sâmbătă, pe 14 decembrie, suntem la Focșani, la HappyCinema, să stăm de vorbă despre unire și dezbinare în societatea noastră, ce bine a venit această temă în contextul actual. Vă așteptăm dacă sunteți din zonă. 00:00 Începem cu un avion de jucărie, cadoul primit de Radu, niște bancuri, multă ciocolatăăăăă Cadbury, pentru care-i mulțumim unui ascultător Vorbitorincii, și povești cu țuică. Tot de cadou 🙂 Sâmbătă, pe 14, suntem la Focșani, la HappyCinema, să stăm de vorbă despre unire și dezbinare în societatea noastră, vă așteptăm dacă sunteți din zonă. 14:15 După aproape un sfert de oră, chiar începem podcastul, ediția cu numărul 98 și vă spunem cum a fost la Târgul de carte Gaudeamus, o plimbare la Constanța și la Târgul de artă de la București. Am fost și la ”Tatăl”, piesa de teatru cu Victor Rebengiuc în rol principal. Să mergeți neapărat! 42:27 Îngrijorări sănătoase despre tumultul ultimelor zile 01:01:57 Vlad Zografi și sunetul fundamental al cărții 02:46:29 Spuma filelor vă aduce cărți minunate: Cătălin Ranco Pițu - Ruperea blestemului, Radu Paraschivescu - Brățară pe glezna ta, Sebastian Barry - Răgazul unui zeu bătrân, Alain Mabanckou - African Psycho 03:14:14 Fotbal și fotbalamuc din Liga Campionilor 03:29:45 Oale, ulcele și tigăi cu nimicuri crocante. Și cu multe calorii