Cronicari Digitali

A podcast by Zaga Brand - Joi

Joi

Categories:

83 Episoade

  1. #cronicaridigitali S7 ANDI MOISESCU divulgă cum ar arăta o variantă a lui… îmbunătățită. Arh. KLAUS BIRTHLER explică de ce este o necesitate armonizarea patrimoniului construit cu mediul natural

    Publicat: 01.06.2023
  2. #cronicaridigitali S7 ADRIAN NOTZ: cum se micșorează eficient distanța dintre arta contemporană și omul obișnuit. Arh Köllő Miklós: restaurarea caselor vechi păstrează legătura între generații

    Publicat: 25.05.2023
  3. #cronicaridigitali S7 DIANA MARINCU: Bienala Art Encounters în Timișoara. Arh. OANA SIMIONESCU: FABER, de la platformă industrială la hub cultural

    Publicat: 18.05.2023
  4. #cronicaridigitali S7 MIHAI BOBONETE episoade amuzante ale copilăriei și părțile întunecate ale maturității. Arh. IULIA STANCIU: nu doar pisicile, ci și casele pot avea mai multe vieți

    Publicat: 11.05.2023
  5. #cronicaridigitali S7 RADU AFRIM: regia nu se scrie din cărți, se scrie din viață. Arh. EUGEN VAIDA: casele merită ascultate, înțelese și salvate

    Publicat: 04.05.2023
  6. #cronicaridigitali S7 ȘTEFAN CÂLȚIA povestește despre locul în care începe magia: atelierul său. Arh. IRINA IAMANDESCU dezvăluie la ce folosește patrimoniul, odată redat comunității

    Publicat: 27.04.2023
  7. #cronicaridigitali S6 DANIEL MISCHIE explică de ce a pus Feteasca Neagră fix lângă semnătura lui din mailuri și cât de aproape e să pună curry în… micii dintr-un celebru restaurant bucureștean

    Publicat: 25.11.2022
  8. #cronicaridigitali S6 MICUTZU: un invitat de colecție al podcastului Cronicari Digitali. ALIN DUMITRU dezvăluie detalii despre munca lui la Ant Man

    Publicat: 24.11.2022
  9. #cronicaridigitali S6 IOANA PĂTRĂȘCOIU explică de ce o interesează atât de mult bucătăria din Sud și care-i faza cu racii oltenești, care… nu sunt raci

    Publicat: 18.11.2022
  10. #cronicaridigitali S6 LUCIAN DRAGOMIR lămurește ce înseamnă agricultura ecologică în România și cum facem diferența, când mergem la piață, între un producator onest și un samsar

    Publicat: 11.11.2022
  11. #cronicaridigitali S6 MARCEL BOSTAN dezvăluie detalii neștiute despre ALTERNOSFERA. RĂZVAN POPOVICI povestește cum se aude liniștea la Suntory Hall din Tokyo și de ce vienezii sunt cel mai vibrant pub

    Publicat: 10.11.2022
  12. #cronicaridigitali S6 Cristina Ioniță explică care e diferența dintre keto și low-carb și cum a început să slăbească mâncând practic ca bunicii ei

    Publicat: 04.11.2022
  13. #cronicaridigitali S6 ANCA DAMIAN reamintește și de ce e preferabil să tratezi cu umor chiar și temele cele mai serioase. MARIUS CONSTANTINESCU lămurește ce înseamnă jurnalismul cultural, în epoca dez

    Publicat: 03.11.2022
  14. #cronicaridigitali S6 ANCA DĂNILĂ povestește întâmplări fericite cu caietele de rețete moștenite pe linie în general maternă, în familiile românilor

    Publicat: 28.10.2022
  15. #cronicaridigitali S6 NICOLAE COMĂNESCU povestește cum capătă lucrurile invizibile consistență și sens în imaginația sa. MIHAI JURCA explică care sunt atuurile orașului Oradea, în afară de arhitectură

    Publicat: 27.10.2022
  16. #cronicaridigitali S6 ANDRA NISTOR vorbește despre carnea de vită americană și cum trebuie gătită. ANCA LEOPEA explică cum reducem risipa alimentară, fiind sustenabili, responsabili și atenți la ce și

    Publicat: 22.10.2022
  17. #cronicaridigitali S6 ROXANA BLENCHE explică cât de mult contează să ai un mentor cu adevărat competent în bucătărie și ce fel de psihic îți trebuie ca să faci față tuturor provocărilor care vin dinsp

    Publicat: 21.10.2022
  18. #cronicaridigitali S6 FELI ne spune ce amintiri și visuri din copilărie o leagă de stadioanele de fotbal. Arh. CONSTANTIN GORCEA ne dezvăluie povestea transformării Uzinei de Apă Suceava în centru de

    Publicat: 20.10.2022
  19. #cronicaridigitali S6 CHEF RADU DUMITRESCU vorbește despre cât de important este să nu aruncăm mâncarea. ANDREI POPESCU povestește cum a ajuns Freshful de la zero la 600 de angajați și peste 50.000 de

    Publicat: 15.10.2022
  20. #cronicaridigitali S6 ALINA SĂFTULESCU ne familiarizează cu rețetele locale din Gărâna, ca de exemplu… supa de lapte și cu cele specifice Banatului, cum ar fi… melcii murați

    Publicat: 14.10.2022

3 / 5

Podcastul Cronicari Digitali promovează patrimoniul cultural în rândul tinerilor, scuturând de praf și prejudecăți interacțiunea cu istoria și cultura. Între heritage și cool, invitații - vedete, influenceri și experți - vorbesc despre propriile preocupări și pasiuni. Ne dezvăluie ce e important pentru ei și ar dori să transmită mai departe. Care este relația lor cu patrimoniul românesc și ce înțeleg prin patrimoniu personal. Pe chill și fun, ca-ntre prieteni! Cronicari Digitali, un podcast despre ce merită păstrat și dat mai departe! Produs de Zaga Brand alături de Asociația Human Made Art, realizat cu suținerea Ordinul Arhitecților din România din Timbrul de Arhitectură.