Cronicari Digitali

A podcast by Zaga Brand - Joi

Categories:

70 Episoade

  1. #cronicaridigitali S6 ANCA DĂNILĂ povestește întâmplări fericite cu caietele de rețete moștenite pe linie în general maternă, în familiile românilor

    Publicat: 28.10.2022
  2. #cronicaridigitali S6 NICOLAE COMĂNESCU povestește cum capătă lucrurile invizibile consistență și sens în imaginația sa. MIHAI JURCA explică care sunt atuurile orașului Oradea, în afară de arhitectură

    Publicat: 27.10.2022
  3. #cronicaridigitali S6 ANDRA NISTOR vorbește despre carnea de vită americană și cum trebuie gătită. ANCA LEOPEA explică cum reducem risipa alimentară, fiind sustenabili, responsabili și atenți la ce și

    Publicat: 22.10.2022
  4. #cronicaridigitali S6 ROXANA BLENCHE explică cât de mult contează să ai un mentor cu adevărat competent în bucătărie și ce fel de psihic îți trebuie ca să faci față tuturor provocărilor care vin dinsp

    Publicat: 21.10.2022
  5. #cronicaridigitali S6 FELI ne spune ce amintiri și visuri din copilărie o leagă de stadioanele de fotbal. Arh. CONSTANTIN GORCEA ne dezvăluie povestea transformării Uzinei de Apă Suceava în centru de

    Publicat: 20.10.2022
  6. #cronicaridigitali S6 CHEF RADU DUMITRESCU vorbește despre cât de important este să nu aruncăm mâncarea. ANDREI POPESCU povestește cum a ajuns Freshful de la zero la 600 de angajați și peste 50.000 de

    Publicat: 15.10.2022
  7. #cronicaridigitali S6 ALINA SĂFTULESCU ne familiarizează cu rețetele locale din Gărâna, ca de exemplu… supa de lapte și cu cele specifice Banatului, cum ar fi… melcii murați

    Publicat: 14.10.2022
  8. #cronicaridigitali S6 MIHAELA BUZĂRNESCU detaliază ce fel de sport este tenisul de câmp, dacă-l privești din punctul de vedere al unui contabil. Arh. DANIEL PETRESCU ne spune povestea restaurării fost

    Publicat: 13.10.2022
  9. #cronicaridigitali S6 CRISTINA ANDREI dezvăluie cât de multe tabele în Excel sunt în viața unui influencer gastrononomic și ce condiții trebuie îndeplinite ca să-ți iasă impecabil prăjiturile

    Publicat: 07.10.2022
  10. #cronicaridigitali S6 ANCA BUCUR detaliază cât de lung e drumul de la balet la fitness, mai ales dacă trece prin gimnastică aerobică. Arhitectul VLAD SEBASTIAN RUSU dezvăluie cum a renăscut, din propr

    Publicat: 06.10.2022
  11. #cronicaridigitali S6 MARIAN TIMOFTI lămurește ce înseamnă să fii degustător autorizat, în condițiile în care nu avem școli pentru așa ceva, și de ce e bine să faci asta și la nivel de amatori

    Publicat: 30.09.2022
  12. #cronicaridigitali S6 TEO vorbește despre marele avantaj – și marele dezavantaj – de a face stand up în România. IRINA BAIANȚ povestește ce presupune, de fapt, să faci musical raportându-te nu la stan

    Publicat: 29.09.2022
  13. #cronicaridigitali S6 Dana Burlacu Visternicu vorbește despre beneficiile mutatului la curte și caută identitatea gastronomică ieșeană, moldovenească și bucovineană

    Publicat: 23.09.2022
  14. #cronicaridigitali S6 AMALIA NĂSTASE dezvăluie cum reușește să le închidă gura detractorilor și de ce polemica nu duce nicăieri. ADRIAN SOARE povestește cum a transformat o bancă-monument gândită de u

    Publicat: 22.09.2022
  15. #cronicaridigitali S6 CAIUS OVIDIU MERȘA explică ce este, de fapt, patiseria românească, la ce ne folosește, în miezul zilei, ujina și de ce supa-cremă de vișine, cu frișcă, nu este un desert

    Publicat: 16.09.2022
  16. #cronicaridigitali S6 OVIDIU GEORGESCU dezvăluie cât de dificil e să realizezi un film (Dirijorul Tăcerilor) inspirat din realitățile imobiliare românești. ION BARBU povestește cum s-a hotărât să salv

    Publicat: 15.09.2022
  17. #cronicaridigitali S6 IACOB DOMANEANȚ explică rolul extrem de important al osânzei de porc în bucătăria croată tradițională

    Publicat: 08.09.2022
  18. #cronicaridigitali S6 EDI SCHNEIDER explică de ce a decis să creeze un spațiu parcă desprins din filmele SF în Sebeșul natal. VLAD LOGIGAN dezvăluie care crede că e problema de fond a cinematografiei

    Publicat: 07.09.2022
  19. #cronicaridigitali S6 CĂTĂLIN MAHU lămurește ce înțelege prin bucătărie urbană românească și cum a evoluat ea de-a lungul ultimelor decenii

    Publicat: 02.09.2022
  20. #cronicaridigitali S6 PAULA HERLO povestește cu ce traume a venit din comunism și cum își ia revanșa acum. ȘERBAN STURDZA ne spune cum a început lunga și anevoioasa poveste a restaurării Casei Mincu

    Publicat: 01.09.2022

3 / 4

Podcastul Cronicari Digitali promovează patrimoniul cultural în rândul tinerilor, scuturând de praf și prejudecăți interacțiunea cu istoria și cultura. Între heritage și cool, invitații - vedete, influenceri și experți - vorbesc despre propriile preocupări și pasiuni. Ne dezvăluie ce e important pentru ei și ar dori să transmită mai departe. Care este relația lor cu patrimoniul românesc și ce înțeleg prin patrimoniu personal. Pe chill și fun, ca-ntre prieteni! Cronicari Digitali, un podcast despre ce merită păstrat și dat mai departe! Produs de Zaga Brand alături de Asociația Human Made Art, realizat cu suținerea Ordinul Arhitecților din România din Timbrul de Arhitectură.