Podcastul Pinch of Salt
A podcast by Alexandra Crăciun
27 Episoade
-
Sezonul 3 | Ep. 7 | Discuții despre patrimoniul rural cu arhitectul Eugen Vaida
Publicat: 06.02.2021 -
Sezonul 3 | Ep. 6 | cu Alexu și Mara de la Viscri 32
Publicat: 23.01.2021 -
Sezonul 3 | Ep. 5 | Meședorf e un loc foarte frumos, dar e foarte fragil
Publicat: 16.01.2021 -
Sezonul 3 | Ep. 4 | Dacă n-ai un măgar, să-ți cumperi
Publicat: 18.12.2020 -
Sezonul 3 | Ep. 3 | „Dacă tu ai un set de reguli, ți-ai selectat clientela pe loc cu ăia pe care ți-i dorești tu”
Publicat: 11.12.2020 -
Sezonul 3 | Ep. 2 | „M-au înscris din greșeală la un curs de fermier”
Publicat: 01.12.2020 -
Sezonul 3 | Ep. 1 | Un topograf, un jurist, multe coacăze și-o fermă
Publicat: 26.11.2020 -
Sezonul 2 | Ep. 8 | Antreprenoriat de nișă în ospitalitate
Publicat: 18.11.2019 -
Sezonul 2 | Ep. 7 | Ce trebuie să știm despre pâine și maia
Publicat: 10.11.2019 -
Sezonul 2 | Ep. 6 | De peste 35 de ani în industria ospitalității cu Gica Mihai partea a II-a
Publicat: 05.11.2019 -
Sezonul 2 | Ep. 5 | De peste 35 de ani în industria ospitalității cu Gica Mihai
Publicat: 27.10.2019 -
Sezonul 2 | Ep. 4 | Antreprenoriat în lumea cafelei cu Vasile Lupșac
Publicat: 20.10.2019 -
Sezonul 2 | Ep. 3 | Obiceiuri alimentare sănătoase cu Petronela Popoviciu
Publicat: 13.10.2019 -
Sezonul 2 | Ep. 2 | Povești despre micii producători, miere și trântori cu Bogdan Manolache
Publicat: 28.09.2019 -
Sezonul 2 | Ep. 1 | Povești despre antreprenoriatul în lumea deserturilor cu Peter Schuller de la Iris Delice
Publicat: 20.09.2019 -
Sezonul 1 | Ep. 12 | Despre risipa alimentară și combaterea ei cu Cami Gui
Publicat: 13.12.2018 -
Sezonul 1 | Ep. 11 | Pe bune, despre alimentație publică și stil de viață sănătos cu Horia Șimon
Publicat: 05.12.2018 -
Sezonul 1 | Ep. 10 | Cum putem susține micii producători locali cu Marius Cobârzan
Publicat: 27.11.2018 -
Sezonul 1 | Ep. 9 | Ce înseamnă să ai o afacere în domeniul ospitalității cu Nicu Crăciun
Publicat: 20.11.2018 -
Sezonul 1 | Ep. 8 | De ce e important să mâncăm local cu Cristi Cismaru
Publicat: 05.11.2018
Podcast despre lumea ospitalității, gastronomie și rural cu Alexandra Crăciun. Am pornit din zona ospitalității (restauratori, antreprenori, bucătari, barista) cu un sezon dedicat afacerilor cărora le trecem pragul și despre care mi s-a părut foarte important să știm cât mai multe. Apoi am continuat cu un sezon mixt, ducând discuția spre gastronomie în zona largă a cuvântului, trecând prin nutriție și psihologia mâncatului sănătos. Iar în cel de-al treilea sezon ne-am întors la rădăcini, în zona rurală, cu slow food și visul de a ne muta la țară.
