Podcastul Pinch of Salt
A podcast by Alexandra Crăciun
27 Episoade
-  Sezonul 3 | Ep. 7 | Discuții despre patrimoniul rural cu arhitectul Eugen VaidaPublicat: 06.02.2021
-  Sezonul 3 | Ep. 6 | cu Alexu și Mara de la Viscri 32Publicat: 23.01.2021
-  Sezonul 3 | Ep. 5 | Meședorf e un loc foarte frumos, dar e foarte fragilPublicat: 16.01.2021
-  Sezonul 3 | Ep. 4 | Dacă n-ai un măgar, să-ți cumperiPublicat: 18.12.2020
-  Sezonul 3 | Ep. 3 | „Dacă tu ai un set de reguli, ți-ai selectat clientela pe loc cu ăia pe care ți-i dorești tu”Publicat: 11.12.2020
-  Sezonul 3 | Ep. 2 | „M-au înscris din greșeală la un curs de fermier”Publicat: 01.12.2020
-  Sezonul 3 | Ep. 1 | Un topograf, un jurist, multe coacăze și-o fermăPublicat: 26.11.2020
-  Sezonul 2 | Ep. 8 | Antreprenoriat de nișă în ospitalitatePublicat: 18.11.2019
-  Sezonul 2 | Ep. 7 | Ce trebuie să știm despre pâine și maiaPublicat: 10.11.2019
-  Sezonul 2 | Ep. 6 | De peste 35 de ani în industria ospitalității cu Gica Mihai partea a II-aPublicat: 05.11.2019
-  Sezonul 2 | Ep. 5 | De peste 35 de ani în industria ospitalității cu Gica MihaiPublicat: 27.10.2019
-  Sezonul 2 | Ep. 4 | Antreprenoriat în lumea cafelei cu Vasile LupșacPublicat: 20.10.2019
-  Sezonul 2 | Ep. 3 | Obiceiuri alimentare sănătoase cu Petronela PopoviciuPublicat: 13.10.2019
-  Sezonul 2 | Ep. 2 | Povești despre micii producători, miere și trântori cu Bogdan ManolachePublicat: 28.09.2019
-  Sezonul 2 | Ep. 1 | Povești despre antreprenoriatul în lumea deserturilor cu Peter Schuller de la Iris DelicePublicat: 20.09.2019
-  Sezonul 1 | Ep. 12 | Despre risipa alimentară și combaterea ei cu Cami GuiPublicat: 13.12.2018
-  Sezonul 1 | Ep. 11 | Pe bune, despre alimentație publică și stil de viață sănătos cu Horia ȘimonPublicat: 05.12.2018
-  Sezonul 1 | Ep. 10 | Cum putem susține micii producători locali cu Marius CobârzanPublicat: 27.11.2018
-  Sezonul 1 | Ep. 9 | Ce înseamnă să ai o afacere în domeniul ospitalității cu Nicu CrăciunPublicat: 20.11.2018
-  Sezonul 1 | Ep. 8 | De ce e important să mâncăm local cu Cristi CismaruPublicat: 05.11.2018
Podcast despre lumea ospitalității, gastronomie și rural cu Alexandra Crăciun. Am pornit din zona ospitalității (restauratori, antreprenori, bucătari, barista) cu un sezon dedicat afacerilor cărora le trecem pragul și despre care mi s-a părut foarte important să știm cât mai multe. Apoi am continuat cu un sezon mixt, ducând discuția spre gastronomie în zona largă a cuvântului, trecând prin nutriție și psihologia mâncatului sănătos. Iar în cel de-al treilea sezon ne-am întors la rădăcini, în zona rurală, cu slow food și visul de a ne muta la țară.
